Wageningen gaat strijd aan met terroristische jehovah’s getuigen organisatie Jah-Jireh

Dit is een fragment uit uitzending 47 van NetNietLive van 15 mei 2014. Zie link voor de gehele uitzending: https://www.youtube.com/watch?v=V9TfkLyEUhc
NetNietLive is een Wageningse podcast. Als Wageningers kennen wij alle ins en outs van wat er speelt binnen onze gemeentegrenzen. Afgelopen week kwam Wageningen in het nieuws door middel van schandalige op desinformatie gebaseerde jehovah propaganda. Alle MSM kranten en ook Omroep Gelderland gingen mee in de huilpraatjes van de terroristische jehovah’s getuigen organisatie genaamd Jah-Jireh. Deze terroristische groepering bezet nu al 2 jaar een prachtig verzorgingstehuis midden in het Wageningse bos, genaamd Dennenrust. Dennenrust heeft een zorgfunctie, dat staat in het gemeentelijk bestemmingsplan voor deze locatie. Jah-Jireh is op een uiterst slinkse wijze te werk gegaan, en heeft Dennenrust gekaapt.
Wageningen wil nu, en dat is geheel terecht, deze terroristische jehovah’s getuigen weg hebben uit Dennenrust. Men probeerde het eerst goedschiks. Wat beantwoord werd met een angstaanjagend mediaoffensief van Jah-Jireh. De Wageningse burgemeester had daarna nog maar één optie: Wagenings trots, NetNietLive, werd ingeschakeld om door de leugens en de propaganda van Jah-Jireh heen te prikken.
Onze NetNietLive reportage over Dennenrust en de terroristische organisatie Jah-Jireh ontmaskerd voor eens en voor altijd de ware aard van de schijnheilige jehova’s, en wat hun werkelijke agenda is. Schokkend en onthullend. Beste Wageningers, willen wij meer of minder jehovah’s in onze prachtige stad?

10 maanden ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *