Steun NetNietLive

NetNietLive is groot geworden door de steun van haar donateurs. Wat ooit begon in 2013 als een soort van probeersel is inmiddels getransformeerd tot een niet meer weg te denken baken in de Nederlandse alternatieve media. Dit konden wij enkel bereiken door donaties van onze luisteraars. Zowel de hardware die wij gebruiken om de show te maken als ook de software die we gebruiken zijn en worden bekostigt met deze donaties. Zodoende hebben we inmiddels de beschikking over een livestream laptop, een redelijk professionele microfoon, goede boxen, andere randapparatuur, een eigen website, een eigen stream, en wie weet in de toekomst ons eigen radiostation.

Wij maken NetNietLive niet om winst te maken voor onszelf. Alle donaties worden aan onze show, aan de hardware, en aan de software besteedt. Wij hebben maandelijkse kosten aan de hosting van de website, de hosting van de stream, en aan de afschrijvingskosten van de hardware die we gebruiken om de show te kunnen maken. Daarnaast hebben wij nog steeds de droom om een heus eigen onafhankelijk radiostation te beginnen, wat ook muziek waar rechten voor betaald moeten worden kan draaien, en wat andere radiomakers in de dop een kans wil bieden om ook radio te gaan maken. Deze toekomstmuziek kan enkel werkelijkheid worden door donaties van onze luisteraars.

Wij zullen nooit advertenties op onze website plaatsen of reclame maken in onze show om geld te verdienen. Pure onafhankelijkheid wordt enkel bereikt door het zogenoemde ‘Value for Value’ model. Het is heel normaal om maandelijks geld over te maken voor films, series, commerciële radio of commerciële tv. Ook abonnementen op kranten, tijdschriften of online media zijn normaal in onze wereld. Waarom zou het dan niet normaal zijn om je favoriete bewustmakende radioshow te steunen om verder te kunnen groeien?

Doneren kan via onderstaande paypal button, via een normale overschrijving  of via de onder dit stuk tekst staande door ons geaccepteerde cryotocurrency.

Al onze donoren zijn in feite dus onze producers en krijgen een speciale voorkeursbehandeling.

NetNietLive bedankt een ieder die samen met ons NetNietLive groot wil maken!

 

NetNietLive accepteert nu ook donaties in de vorm van cryptocurrency. Wij accepteren uiteraard de Nederlandse Gulden (ontvangadres: GMy7csfiWX3MPYZb5nJCPAStkHn2sUQ6WN

), daarnaast accepteren wij ook de Monero (ontvangadres: 43upSjzh9ana2k5m5Crmeyb8UnJwf8vUWN8JyTy53rVyXVNVA7bRoby4hDBxnPrcmNfMU6LhD3yp2T5n4VSKhJTQFrFp3zd ).