Nieuwe website NetNietLive

Na anderhalve week zwoegen kunnen wij jullie met gepaste trots en blijdschap mededelen dat onze nieuwe website netnietlive.nl geboren is.

De oude website van NetNietLive was hevig verouderd, niet gebruiksvriendelijk, en ronduit lelijk. Daarnaast eindigde onze samenwerking met onze radio technicus, waardoor wij onze live stream vanaf nu in eigen beheer hebben. Tijd dus voor een nieuwe frisse website, waar wij tevens elke donderdagavond (deze week toevallig vrijdagavond) onze show live uitzenden.

Alle oude uitzendingen zijn verhuist naar de nieuwe website, en zijn via tags beter opzoekbaar geworden. Daarnaast hebben alle oude uitzendingen ook een visuele opknapbeurt gekregen. Uiteraard is er op de nieuwe website ook gelegenheid voor onze luisteraars om input te geven via reacties en via de live chatroom.

Ondanks het harde werk kunnen er wellicht wat ‘kinderziektes’ in de website gekropen zijn. Wij willen daarom al onze live luisteraars vragen om voor onze volgende live uitzending onze nieuwe stream te testen. Als het goed is moet er muziek te horen zijn als wij niet live uitzenden. Mocht er iets anders niet lijken te werken meld dit dan ook even aan ons.

NetNietLive is klaar voor een nieuwe frisse onafhankelijke start, en heeft onderhand drie weken aan nepnieuws, propaganda, desinformatie en MSM leugens met jullie te bespreken. Luister vrijdag 18 augustus om 20.00 naar uitzending 208 van NetNietLive via de nieuwe ‘NetNietLive Stream’!

NetNietLive – Micky van Leeuwen & Joost van Brakel

10 maanden ago

5 Comments

  1. Lees het “wij ” hierboven gerust als “Mick”, want dankzij hem hebben we deze prachtige nieuwe site, en in het algeheel “NetNietLive “.
    Terwijl ik vakantie vierde, heeft hij de site opnieuw opgebouwd, en ons voorzien van een nieuwe stream host, en weet ik wat nog meer.

    Mick, bedankt voor deze monsterklus, en iedereen van harte gefeliciteerd, en veel plezier met/bij het nieuwe NetNietLive 😁😃🎊🎈😎

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *