NetNietLive bouwt nieuwe website

Netnietlive.nl is zoals je ziet op de schop. Onze oude website was zo goed als overleden, hevig verouderd, niet gebruiksvriendelijk, en ronduit lelijk.

Mocht je op zoek zijn naar de laatste uitzendingen van NetNietLive dan raden wij je aan om deze ‘for the time being’ even via ons YouTube kanaal te beluisteren.

Tegelijkertijd hebben wij besloten om onze samenwerking met onze Linux techneut die onze stream beheerde op te zeggen. Resultaat daarvan is dat de website nnlradio.nl uit de lucht is. Ook de stream die op deze nnlradio server draaide is niet meer. Wij blijven uiteraard wel elke donderdagavond live uitzenden en zijn bezig met onze eigen ‘NetNietLive Stream’ welke op de nieuwe Netnietlive.nl website komt te staan, als ook de chat. Kort samengevat wordt NetNietLive dus weer compleet onafhankelijk met een frisse overzichtelijke website waar ook door onze luisteraars input gegeven kan worden.

In de komende 2 weken is er voor ons dus een hoop werk aan de winkel, de website wordt opnieuw opgebouwd en ingericht, de stream wordt geconfigureerd en getest, en alle oude uitzendingen van NetNietLive worden verhuist naar deze website.

Vrijdag 18 augustus zijn wij weer live te beluisteren via deze nieuwe website, om 20.00 presenteren wij dan uitzending 208 van NetNietLive, tot dan!

NetNietLive – Micky van Leeuwen en Joost van Brakel

9 maanden ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *