De Las Vegas false flag schietpartij

Vorige week zondag vond er in Las Vegas een schietpartij plaats waarbij 58 doden te betreuren waren en honderden gewonden vielen. Het verhaal wat de mainstream media ons wil doen laten geloven is het verhaal van Stephen Paddock, een 64-jarige gepensioneerde accountant, die opeens vanuit het schijnbare niets één van de bloedigste schietpartijen ooit beraamde vanuit zijn hotelkamer in het Mandalay Bay hotel, vanuit waar hij met vol automatische geweren op de meer dan twintigduizend bezoekers van een country muziekfestival schoot.

Het verhaal wat de mainstream media ons wil doen laten geloven is op z’n zachtst gezegd zo lek als een mandje, zit vol met fantasie en sterke verhalen, slaat nergens op en ligt besmeurd onder een veel te dikke laag aan Hollywood saus. Wie de ware dader of daders van deze zieke slachtpartij zijn weten we nog niet, wat we wel weten is dat hetgeen de media ons wil doen laten geloven de plank volledig mis slaat.

Hieronder vind je een 50 minuten durend fragment uit uitzending 214 van NetNietLive van donderdag 5 oktober. Hierin geven wij een uitgebreide analyse van hetgeen er allemaal gebeurd is en wat onze gedachten zijn bij deze false flag aanslag. Het script van deze schietpartij is waarschijnlijk nog lang niet afgelopen. Voor updates op onderstaande verwijzen wij je dus naar onze volgende uitzendingen van NetNietLive.

De foto’s en afbeeldingen die we in onderstaand fragment bespreken vind je onder de video. De afbeelding met het gezicht van Stephen Paddock voor en na dat hij zichzelf door zijn hersenen schoot is onderaan te vinden via een link.

Link naar de afbeelding van het gezicht van Stephen Paddock

9 maanden ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *