Bizarre Santo Daime Ayahuasca Avonturen

Vorige week zaterdag ben ik 7 en half uur lang tegen mijn wil vastgehouden door een sekte ayahuasca drinkende religieuze new agers, die ayahuasca drinken en ondertussen bezeten raken door de rituelen van de Santo Daime kerk. Ik heb mijn ervaringen in een artikel opgeschreven, dit artikel verschijnt tegelijk met dit audiofragment, het artikel is hier te vinden. Ik vond het bizar en informatief genoeg om mijn ervaringen ook te delen in onze radioshow NetNietLive, wat te horen is op NNL Radio. In dit 40 minuten durende fragment vertel ik over mijn ervaringen met de ayahuasca en de Santo Daime kerk. In dit fragment zit wat extra informatie over deze Santo Daime kerk wat niet in het artikel te lezen is, het artikel is puur mijn eigen ervaring van die dag, zonder de achteraf kennis die wij wel hadden in onderstaand fragment. In het artikel is op zijn beurt weer wat extra informatie, en zijn er meer details over de ervaring zelf. Dit geluidsfragment, plus het artikel met mijn ervaringen, aangevuld met het nog te verschijnen verhaal van mijn vriendin Dore geeft een nauwkeurig beeld van de werkwijze van de Santo Daime kerk. Een bezeten sekte die entiteiten via de pijnappelklier channelt. Men doet dit onder de titel ‘ontmoeting met jezelf’. De waarheid is dat er weinig tot geen ontmoetingen met jezelf zijn, maar dat er geprobeerd wordt je over te nemen. De Santo Daime kerk is een enge sekte, eentje die zegt dat je je eigen leider moet worden, maar ondertussen bedoelt men het tegenovergestelde en is het de bedoeling dat je bezeten raakt door allerlei entiteiten.
Enjoy!

 

Meer info op Indigo Revoluution

 

10 maanden ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *