Home Wie zijn wij? Nieuws Shows Steun NetNietLive Vrienden van NNL
Home Steun NetNietLive Home

Misschien moeten VN-inspecteurs Syrië dit eerst even checken?

27-8-2013 door Micky


Het lijkt erop dat een militair ingrijpen in Syrië een kwestie van dagen is. De westerse leiders roepen om het hardst dat Assad duidelijk chemische wapens heeft gebruikt, en dat er nu echt militair ingegrepen dient te worden. 'The science is in!” VN-inspecteurs zouden bewijs hebben gevonden van een chemische aanval door het regime van Assad. Maar zou het niet handiger zijn als deze zogenaamde neutrale VN-inspecteurs ook even de video's zouden bestuderen van de vermeende gifgasaanval? Luisteren zij wel naar experts overal ter wereld die hun vraagtekens bij veel van de video's zetten? En is het niet een ietsie pietsie vreemd te noemen dat er meer dan 150 video's van de vermeende gifgasaanval een dag eerder dan de aanval zelf op YouTube werden geplaatst?


Ja je leest het goed, meer dan 150 video's werden een dag eerder dan dat de aanval zelf geüpload op YouTube. Ik heb zelf dit gerucht gecheckt, en het klopt, bekijk het zelf ook, deze afspeellijst van video's van de misschien wel gifgasaanval laat iets opmerkelijks zien. Alle video's in de afspeellijst zijn op 20 augustus 2013 geüpload (zie afbeelding). En dat terwijl ons verteld is via de media en de rebellen dat de mogelijke aanval op 21 augustus plaatsvond.(zie afbeelding). En dat terwijl ons verteld is via de media en de rebellen dat de mogelijke aanval op 21 augustus plaatsvond.

De verhalen in de media vertellen ons dat er na 3 uur 's nachts de eerste slachtoffers binnen kwamen in de ziekenhuizen in Damascus. Dit is op zijn zachtst gezegd opmerkelijk.

Verder valt het de echte experts, die niet volgens de agenda van de elites werken, op dat geen van de mensen die te hulp schieten in de video's bescherming draagt. Geen mondkapjes of wat voor bescherming dan ook tegen dodelijk gifgas.

Een andere expert vind het nogal vreemd, zo niet onmogelijk, dat het schuim wat uit de slechtoffers monden komt, helder wit is. Terwijl je zou verwachten dat bij zo'n gifgasaanval nogal wat interne en externe verwondingen optreden waardoor er bloed in het slijm zou komen. Bij gifgas zou het meer logisch zijn dat de witte kleur geel zou zijn. Ik ben daar geen expert in, ik zet gewoon mijn vraagtekens bij het hele verhaal.


Want zijn we de inval in Irak vergeten? Militair ingrijpen omdat Saddam chemische wapens zou bezitten. Die nooit zijn gevonden, en die vele politici inmiddels de kop hebben gekost. Verblind als we zijn als volk door de gruwelijke beelden die het journaal ons laat zien, letten we niet op de details.

Het spel wordt op een smerige wijze gespeeld. Eerst laat je Obama zeggen dat 'chemische wapens een rode lijn zijn', en dan een aantal weken later plan je een chemische aanval, of die nou echt gebeurd is of niet, dat laat ik in het midden. Het zaakje stinkt in ieder geval, het meurt aan alle kanten. Men gaat letterlijk over lijken als het aankomt op het uitlokken/plannen van een nieuwe oorlog.

De VN staat ook onder controle van de macht achter de macht. De uitkomst van hun 'onderzoek' is van te voren al bekend. Voor velen is het feit dat Assad 5 dagen wachtte met toegang geven aan deze 'inspecteurs' bewijs dat Assad achter de aanval zit, omdat hij op deze manier hoopt dat het bewijs dan verdwenen is. Voor mij is het 5 dagen wachten van Assad voor toestemming eerder bewijs dat Assad weet dat het snel game over is voor zijn rol in het geheel. Hij weet dat hij er bij genaaid wordt, en dat oorlog aanstaande is. Hij kent het lot van Mubarak, Khadaffi, Saddam Hossein, en anderen die plaats moesten maken voor andere marionetten.

Begrijp me niet verkeerd, ik walg van dit soort wandaden. Er vallen duizenden doden dag in dag uit, enkel en alleen om dat de elites een agenda uitvoeren. Oorlog is geen oplossing. De oplossing is dat we met zijn allen een keer wakker worden, en in opstand komen tegen deze walgelijke schending van de mensenrechten door de marionetten van de jezuïeten en andere groeperingen die geen empathie hebben. Zie Syrië niet als een geval op zich, maar verbind de punten, en zie dat overal in het Midden-Oosten waar de pleuris uitbreekt, westerse geheime diensten achter de rebellen zitten. Het zijn huurlingen die telkens weer in 'opstand' komen. De media doet de rest. En het volk geloofd alles. Totdat over een aantal jaar naar buiten komt dat het totaal anders was dan dat men verteld was via de propaganda machine. Maar dan is het meestal al veel te laat.Laten we meer mensen hier bewust van maken! Gebruik je facebook of twitter om je vrienden te informeren in plaats van af te leiden.


Ik zeg niet dat er geen gifgasaanval geweest is, of een soort van. Ik zeg dat het zaakje stinkt, en dat er dingen vertoond worden die niet kloppen. Dat er video's worden geüpload van een aanval die een dag later plaats vind..

Donderdag zullen we deze materie waarschijnlijk bespreken in een nieuwe uitzending van Net niet Live. Ik moedig mensen die meer informatie ontdekt hebben, of ook experts zijn en anders geloven, aan mij te mailen zodat we meer informatie kunnen verzamelen over deze gang van zaken. Mail daarvoor naar micky@indigorevolution.nl


Micky

27-8-2013