Home Wie zijn wij? Nieuws Shows Steun NetNietLive Vrienden van NNL
Home Steun NetNietLive Home

Donaties aan NetNietLive


In ruim anderhalf jaar tijd is NetNietLive uitgegroeid van een programma tot een online radiostation (NNL). Wat ooit begon met krakkemikkige apparatuur en onervaren presentators, is inmiddels een volwassen show met een steeds maar groeiend publiek geworden.

In januari 2015 namen wij de beslissing om een bewustmakend onlineradiostation te beginnen. Naast NetNietLive is er ruimte voor allerlei nieuwe initiatieven en ideeën. Wij willen doorgroeien naar een volwassen radiostation wat ook muziekprogramma's gaat maken met bewustmakende muziek en muziek met een boodschap.

Voor al deze initiatieven is de steun van het publiek nodig. Wij kunnen niet zonder de steun van onze luisteraars. Ons doel is niet winst maken, alle donaties worden in ons radiostation gestoken. Om een echt radiostation te worden wat ook muziek kan draaien zijn licenties nodig. Deze licenties kosten redelijk wat geld, als we met z'n allen een alternatief online radionetwerk willen opzetten is dus ondersteuning nodig. Onze voorlopige berekeningen schatten dat er tussen de 150 en 200 euro per maand nodig is om naast de streamingkosten ook de muzieklicentiekosten te dekken. Dit is zeker niet onmogelijk voelen wij. Wij willen graag met jullie samen doorgroeien en echt iets nieuws en unieks gaan neerzetten in Nederland. Een radiostation voor wakker Nederland!!


Doneren kan via onderstaande paypal button. Of via een normale overschrijving. Rekeningnummer is NL43INGB0000270652 t.n.v. M van Leeuwen, onder vermelding van 'NNL'.

Al onze donoren zijn in feite dus onze producers en krijgen een speciale voorkeursbehandeling.


NNL bedankt een ieder die samen met ons dit online radiostation groot wil maken!