1 Jaar na de Sandy Hook schietpartij: Vrijgegeven 911 tapes bewijzen toneelstuk

Op 14 december 2012 schoot Adam Lanza zogenaamd 22 6-jarige kinderen en 6 volwassenen dood. Dit zou zich afgespeeld hebben in de Sandy Hook basisschool in Newton, Connecticut. Ik zeg zou zich afgespeeld hebben, omdat deze ‘schietpartij’ aan alle kanten rammelt. Het verhaal stinkt op zijn zachtst gezegd. Zo zijn er nooit foto’s naar buiten gebracht met bewijs van de schietpartij. Geen beelden, van bijvoorbeeld bewakingscamera’s. Mensen die op Tv kwamen, die de ouders moesten voorstellen, die later dubbellevens bleken te hebben, ze kwamen vaker in neppe nieuwsverhalen terug. Maar dan onder een andere naam, en betrokken bij andere zaken. Meteen werd duidelijk dat de Sandy Hook ‘schietpartij’ voornamelijk gebruikt werd om strengere wapenwetten in de VS door te voeren. Zodat zoiets nooit meer zou kunnen gebeuren. Adam Lanza schoot eerst zijn moeder Nancy dood in hun huis in Newton, en reed daarna naar Sandy Hook, waar zijn moeder werkte. Toen, om onverklaarbare redenen schoot hij de hele eerste klas met 22 kinderen dood. Motief zullen we nooit weten, boos dat hij vroeger niet met de blokken mocht spelen in de klas? Werd hij gepest? We zullen het nooit weten, want toen de politie ter plekke kwam, schoot Adam zich met een shotgun door zijn hoofd. Het was een nogal vreemde zaak laten we maar zeggen. Ook het feit dat een paar maanden na het incident de hele school tot op de grond werd afgebroken. En dat de mensen die daarbij betrokken waren een geheimhoudingsplicht moesten tekenen. Waarom? Omdat het misschien gewoon nep was die hele schietpartij? Een groot toneelstuk? Om mensen bang te maken, en strengere wapenwetten te kunnen doorvoeren? Of was het een afleiding?
Gelukkig hebben we de tapes nog. Die zouden bewijzen dat het een grote massacre was. En door de ‘freedom of information act’ moesten de tapes vrijgegeven worden. Dat gebeurde vorige week. Het gaat om de opgenomen telefoongesprekken tijdens de schietpartij die werden gedaan met het alarmnummer 911.
Om de een of andere reden was de mainstream media niet echt gewillig om de tapes te laten horen aan het publiek. Sterker nog, de meeste mensen weten niet eens dat de tapes vrijgegeven zijn. Die complotten er nog steeds aardig op los. Wij van NetNietLive hebben de tapes natuurlijk wel geluisterd. En het commentaar van de MSM erbij gepakt. Plus nog wat puzzelstukjes ingevuld die allemaal naar 1 ding wijzen. Het was en het is en het blijft 1 groot toneelstuk. Hieronder een fragment van 20 minuten uit uitzending 26 van afgelopen donderdag. Hierin laten wij de tapes horen, bespreken ze, en trekken zo onze conclusies. Ter ere van 1 jaar Sandy Hook, het bewijs dat het een neppe boel was.

 

8 maanden ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *